Ser ut til at Greenwood bytter ut rød og blå drakt med sebrastripet.

Prisen som Manchester United har satt på sin utlånte og utfryste stjerne Mason Greenwood er såpass høy at man kan mistenke at et salg ikke er ønsket. Barcelona er i hvertfall ute.

22-åringen er for tiden utlånt til spanske Getafe og har hatt en produktiv start på livet i La Liga. Greenwood har scoret seks mål og gitt fem assist på 24 ligakamper, samtidig som han fant nettet to ganger for Getafe i denne sesongens Copa del Rey.

Les: Supermann Olivier Giroud i forhandlinger med ny klubb

Spissen har spilt 129 kamper for de røde djevlene siden debuten sommeren 2018, men det er fortsatt stor usikkerhet om han noen gang kommer tilbake.

Caught Offside skriver at Barcelona trukket seg. Barcelona var veldig interessert helt til det ble gjennomført et møte med Manchester United-direktører og Barcelona sin sportsdirektør Deco.

Før møtet trodde Barcelona de kunne gjøre et røverkjøp i og med at Mason Greenwood ikke er ønsket tilbake på Old Trafford og den engelske venstrevingen sier han trives i La Liga.

Prisen på 60 millioner euro kom som et sjokk.

Les: Manchester United og Liverpool kaster seg inn i kampen om midtbanespiller som er «lykkelig i Real Madrid»

Har løftet Getafe!

Etter tre strake 15.-plasseringer i La Liga, hjelper Greenwood Getafe mot sin beste ligaposisjon siden 2019-20. For øyeblikket ligger de på 10.plass. – Getafe ønsker seg en sesong til, de har ingen mulighet til å prislappen til Manchester United.