Kommer til å straffe Man United på Old Trafford. (foto: Arsenal)

Arsenal skal ha inn en forsterkning på topp. Ivan Toney var sterkt linket til The Gunners i januar-vinduet, men Brentford-spissen ute i karantene for brudd på betting-reglene valgte å bli værende hos Biene. I sommer kan tiden være inne for at også Toney skifter beite. Arsenal har også Viktor Gyokeres på ønskelista, en annen svenske har nå rykket oppover på samme liste.

Det er ikke noe nytt at Alexander Isak er linket til londonklubben, men ifølge Football-insiders kilde har Arsenal svensken nå på shortlist for sommerens handlerunde.

LES: Sir Jim Ratcliffe hinter om fremtiden til Erik ten Hag

Timingen er også her riktig, der Newcastle må selge seg ut av problemene de har rotet seg inn i med Financial Fair Play-reglene. Football-Insiders kilde melder det så langt ikke er noen pris på Isak eller konkrete bud lurende i skyggene.

Vi husker den gnistrende angrepsduoen Ødegaard/Isak hos Real Sociedad og mener det venter mer suksess med å gjenforene de to spillerne. Isak har vist han stortrives i Premier League, denne sesongen med 12 scoringer på 20 kamper i en sesong Newcastle har slitt. Totalt har 24-åringen harmet inn 26 scoringer på 57 kamper i Newcastle-drakta og viser en kontinuitet på topp Arsenal har manglet.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Arsenal

F7: Solskjær hadde gjort det skarpt med Ratcliffe sin ledelse