Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino mens han fortsatt var aktiv gratulerer Ronaldinho

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaifi har gjort det klart at ingen klubb, uansett penger, kommer til å hente Kylian Mbappe i sommer.

Real Madrid, har alltid (sier de nå) forventet å måtte vente til franskmannens kontrakt utløper i 2022. Al-Khelaifi bestemte seg å offentliggjøre de ikke slipper den franske superstjernen på Lionel Messis presentasjon i den franske hovedstaden.

«Mbappe er en PSG-spiller. Han har offentlig sagt at han ikke vil forlate klubben, vi vet fremtiden hans,» sa Al-Khelaifi. «Han har allerede sagt at han ikke vil dra, og derfor vil han bli.»

Les: Ny skade på midtbanen gir Ancelotti mer å tenke på

Dette er ikke et spørsmål om penger, det er et strategisk spill. PSG er klare på sine intensjoner om å vinne Champions League, og derfor vil de gjøre alt de kan for å gjøre det.

De vil ikke forbedre en annen klubb ved å gi dem hvem de anser som en av de beste offensive spillerne i verden, når han er under kontrakt på Parc des Princes til 2022.

Den franske klubben har alltid vært tydelige på sine intensjonene sine når de ikke vil selge spillere, derav tilfellene Neymar, Marco Verratti og Edinson Cavani, som alle var svært etterspurte.

Les: Romelo Lukaku har passert taxfree-sonen

Går heller ut på dato enn å selge
Paris Saint-Germain har en historie med å beholde spillere til kontraktene går ut på dato, slik var tilfellet med Cavani og Thiago Silva, som begge dro i 2020.

Paris Saint-Germain solgte Ronaldinho til Barcelona i 2003 for 32,5 millioner euro. – De angrer fortsatt.