Christian Eriksen(foto: united, twitter)

Den danske landslagsspilleren Christian Eriksen vil forlate Manchester United på slutten av sesongen dersom det kommer inn et passende tilbud. 32-åringen ble signert fra Brentford i 2022 som han dro til etter det ble umulig for den tidligere Tottenham spilleren å fortsette i Italia på grunn av forbudet mot å spille med hjertestarter.

De røde djevlene har gitt grønt lys for at spilleren kan forlate denne sommeren, en aktuell klubb er Brentford som rakk å bli glad i midtbanespilleren til tross for at han bare var et halvt år i klubben.

Les: Superagent Jorge Mendes vil ikke legge hindringer i veien for Real Madrid

Christian Eriksen har hatt en traurig sesong hos Manchester United. Dansken har fått spilletidssmuler av Ten Hag første del av sesongen, så kom kneskaden – så kom Kobbie Mainoo. 18-åringen har vært med på å sette Eriksen på benken, i 2024 har det blitt to fattige Premier League-kamper på dansken, den siste med 37 minutter i det overraskende 1-2 tapet mot Fulham.

Christian Eriksen og manager Erik ten Hag har allerede snakket sammen om en exit, det kan bare skje hvis det kommer et bud som tilfredsstiller Manchester United sin verdivurdering. – Denne sesongen har ikke vært fantastisk verken for Manchester United eller Eriksen. Han ahr kun fått ni starter i Premier League og syv som innbytter.

Ikke akkurat god oppkjøring mot EM-sluttspillet om noen få måneder. Nå reagerer en tidligere Real Madrid-spiller på at Eriksen i det hele tatt er tatt med i den danske landslagstroppen.

Thomas Gravesen har bakgrunn fra spill for Hamburger Sportsverein, Everton, Real Madrid og Celtic, med 66 kamper i den danske landslagsdrakta. Nå hisser 48-åringen seg over uttaket av Christian Eriksen til den danske troppen mot Sveits og Færøyene.

Det er helt skandaløst at han ikke har valgt ut Nicolai Vallys. Det er en skandale av store proporsjoner at vi har en landslagstrener som ser så lite mot Danmark når det er en spiller som løper rundt med de egenskapene. Og så velger de å ta ut en spiller som har sittet på benken i Manchester United, Christian Eriksen, bare for å opprettholde forholdet, fyrer Gravesen til Tipsbladet.

Les: Fritt frem for å signere en av Premier Leagues beste

-Den Christian Eriksen vi alle kjenner, han er ikke der lenger. Christian Eriksen spiller ikke fotball lenger, fortsetter Gravesen.

-Christian Eriksen sitter på benken og ser på fotball. Christian Eriksen som vi kjenner ham, han er ikke mer. Du må ikke falle tilbake på at du kun er valgt ut på meritter. Man må ikke trekke frem Christian Eriksen kun på hans meritter, avslutter Gravesen.

Transfermarkt mener Christian Eriksen er verdt 10 millioner euro, en verdivurdering Manchester United garantert ikke enr enig i.