Julen Lopetegui som alfahann.

Spanske AS hevdet denne uken Manchester United-ledelsen hadde kontaktet Julen Lopetegui for en uforpliktende prat om trenerjobbben på Old Trafford. Erik ten Hag svarte med en pangkamp og 2-1 seier mot Chelsea på onsdag kveld. En annen Premier League-klubb vifter nå foran Lopetegui med stilling veldig snart ledig.

Nottingham Forest og manager Steve Cooper gikk på en 5-0 smell mot Fulham på onsdag, ifølge Football-Insiders kilder er det rett rundt hjørnet at treneren som ledet klubben til opprykk og sikret overlevelse i første Premier League-sesong får sparken.

LES: Den perfekte overgangen for Emile Smith Rowe er rett rundt hjørnet

Football-Insiders kilder hevder Forest-ledelsen har tatt kontakt med Julen Lopetegui, som står øverst på ønskelista. Spanjolen viste en imponerende teft i sin første Premier League-sesong (fra november) som Wolverhampton-manager, men trakk seg i høst da klubben ikke fulgte opp med spillerforsterkningene de hadde lovet.

Ifølge Football-Insiders kilder er Lopetegui moden for å returnere til Premier League, men ikke overbevist at jobben på City Ground er riktig. Spanjolen skal være skeptisk til måten Midlandsklubben har styrt rekrutteringen under eier Evangelos Marinakis med voldsomme 30 signeringer i 2022/23-sesongens to overgangsvinduer.

F7: Forrige århundres mest suksessrike klubb gikk på en historisk smell

L