(c) Bilde: MIF: Mathias Eriksen Ranmark

Etter at Mjøndalen har vært uvanlig uheldig med skader på sine keeper ser det nå ut som om klubben er godt skodd før oppstart av årets Eliteseriesesong.

Mjøndalen har hentet Mathias Eriksen Ranmark på en låneavtale fra Molde FK frem til sommeren. Fra før har Mjøndalen leid inn Rosenborg-keeper Julian Faye Lund.

Les: Ole Gunnar Solskjær kaster ut Virgil Van Dijk

«Med det får vi et meget ungt og lovende keeperpar i Eliteserien. Ranmark og Faye Lund er svært talentfulle og spennende gutter som vi gleder oss til å jobbe med», sier sportssjef i MIF Fotball, Kenneth Karlsen til egen web.

Førstekeeper Sosha Makani røk korsbåndet i fjor høst og er ikke ventet tilbake på fotballbanen før juni. Mjøndalen havnet i en spesiell keeper-situasjon, da George Bokwe ble den andre keeperen på kort tid som ble satt ut av spill på grunn av skade. I treningskampen mot Sandefjord brakk Bokwe beinet.

23 år gamle Mathias Eriksen Ranmark stod én Eliteserie-kamp for Molde i 2018 og satt på benken i de øvrige 29. Nå skal Ranmark ta opp kampen om å vokte MIF-buret i 2019.

– Begge to er meget interessante keepere, og vi ser frem til en fin duell mellom de om å vokte målet til Mjøndalen. Det er en helt åpen kamp om plassen, og begge vil nok få muligheter i den første perioden. Det er en litt spesiell situasjon vi har havnet i med skader på våre keepere, men er veldig godt fornøyd med løsningen vi nå har, sier Karlsen.

Les: Kjetil Rekdal «fritatt» mens personalsak i Start pågår

Mjøndalen reiser inn til hovedstaden og møter Vålerenga i seriestarten i morgen 30 mars kl 1800.