Mason Mount og Declan Rice. - To gode venner!

I sterk konkuranse fra både Liverpool og Arsenal har Manchester United tidligere i dag blitt enig om de personlige betingelsene med Chelsea-midtbanespiller Mason Mount. Telegraph skriver at selv om Chelsea ønsker å beholde Mount har de ikke mulighet på grunn av reglene om økonomisk balanse og la han gå inn i sitt siste år uten å ha en videresalgsverdi.

Overgangssum er ennå ikke avtalt, er Manchester United manager Erik ten Hag visstnok sikker på at han kan overtale 24-åringen til å bli med og presser på eget klubbhierarki for å få avtalen over streken. Etter å ha blitt enig med Mason Mount har Manchester United fått en kjempefordel i jakten på West Ham kaptein Declan Rice.

Les: Kjetil Rekdal: «Jada»

Til nå har de aller fleste pekt på Arsenal som neste stopp for Declan Rice, både Manchester United og Bayern München har den 24 år gamle engelske landslagsspilleren svært høyt oppe på sine ønskelister.

Men med bestevenn Mason Mount på vei til Old Trafford endres bildet på nytt.


Den tidligere England-spissen Darren Bent hevdet at det var sannsynlig at Mount og Rice hadde diskutert å bli med i samme klubb. – Paret har tidligere spilt sammen for Chelseas akademi før de dukket opp sammen 28 ganger for Three Lions.

Og Bent hevdet at skulle United signere Mount, kan det påvirke Rice til å velge et Old Trafford-skifte fremfor en Arsenal.

På spørsmål om paret vil ha hatt samtaler, sa Bent til talkSPORT forrige uke: «Ja, selvfølgelig, du ville ha samtaler som «hva skjer? Skal du til Manchester United?» Han kan si: «Ja, de er ønsker meg.» hva tror du?’

«Hvis de er så nære som det ser ut til, Mason Mount og Declan Rice, så vil 100 prosent den samtalen ha skjedd.

«Hvis det var min beste venn, ville jeg også gått!»

LES OGSÅ: Matchvinner på lørdag, langtidskontrakt på tirsdag

Rice har blitt verdsatt til rundt 120 millioner pund av sin West Ham-manager David Moyes.