knall debutsesong, men har også fått mye å tenke på. (foto: united, twitter)

På spørsmål fra Bold om han hadde hatt videomøte med Erik ten Hag, kom svaret: «Nei». The Athletic hevdet det var kontakt mellom ten Hag og Rasmus Højlund, men fra 20-åringen ble dette ryktet avkreftet. Likevel, når du har vært linket til Man United i flere måneder og klubbens to største spissmål står utenfor rekkevidde, da blir den unge dansken interessant å følge med på i sommer.

Manchester United og skal ha inn en spiss av verdensklasse som kan hamre inn scoringer i den ekstremt viktige andresesongen til Erik ten Hag. Atalanta-treneren gikk forrige måned ut og roste Højlund som et stort talent, men at han trenger mye tid på kamparenaen for å utvikle seg videre. Et hint om at Højlund har et stykke igjen før han kan levere konsistent i retning av det Haaland har gjort for sine tre siste klubber.

LES: Blir «total makeover» i en av de viktigste posisjonene på banen

Højlund, med sin begrensede erfaring, er ikke spilleren som kan forventes å erobre Premier League som Erling Haaland, men med Tottenhams vegring mot å selge Harry Kane til rivalen i Manchester og Napoli-presidenten med sitt fantasifulle krav om 150 millioner euro for Victor Osimhen, forsvinner toppkandidatene for klubben som fortsatt ikke har avklart eiersituasjonen kort tid før overgangsvinduet åpner.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er og blir 20-åringen på lista til Ten Hag.

-Højlund er et av mange navn på lista til Man United. Prisen er ikke bekreftet ennå, men noen kilder hevder det blir opp mot 60 millioner euro, begynner Romano ifølge Footballtransfers.

Premier League-klubben er ikke alene.

-Mange, virkelig mange toppklubber har sent speiderne for å følge ham denne sesongen, inkludert Chelsea, messer overgangsjournalisten.

LES OGSÅ: Brentford betaler rekordsum for tysk lynving

Fem scoringer på to EM-kvalikkamper for Danmark i mars, 9 Serie A-scoringer denne sesongen, 6 av dem i 2023. Kanskje timingen for Manchester United å hente den danske spissen er ?

Raser utviklingen til Højlund videre i samme tempo som den har gjort siden nyttår, kan det være «for sent» neste sommer. Nå har Erik ten Hag selv muligheten til forme Højlund til United-fotball i verdens tøffeste liga, 60 millioner pund er fortsatt en fornuftig investering i et ungt supertalent.

Vi bare minner på at Erling Haaland leverer historiske prestasjoner i verdens tøffeste liga som 22-åring – uten å sammenligne Højlund med nordmannen, selvfølgelig.

LES OGSÅ: Har allerede fått på plass Ruud van Nistelrooy erstatter

Den er tricky.