Pierre-Emerick Aubameyang

Han ble utstøtt hos Arsenal, presset frem exit og overgang til Barcelona januar 2022, sendt på porten fem måneder senere, returnerte til Premier League for Chelsea-kontrakt, er nå igjen ute i kulda uten spilletid. Vi blir andpustne bare å skrive om reisen til Pierre-Emerick Aubameyang det siste året. Nå oppsøker 33-åringen selv klubben han ønsker å spille for.

For hos Barcelona var alt egentlig topp, men La Liga-giganten måtte gjøre plass til Robert Lewandwoski andre spillere i budsjettet. Aubameyang ble ofret og endte i London.

LES: Nå åpner muligheten seg for Arsenal

Nå er situasjonen på Camp Nou en helt annen, dette vet Aubameyang å utnytte. Før neste sesong Barcelona selge og kutte lønnsutgifter for 200 milllioner euro, men trenger selvfølgelig spillere som kan levere. Chelsea-spilleren tok seg en tur på El Clasico for å vise hva han ønsker seg i sommer.

Ifølge spanske Sport var Aubameyang i Barca-garderoben etter El Clasico-seieren, signalet er sendt at han er klar for å kutte lønnsforventningene drastisk for å komme tilbake til klubben.

Det spanske mediet registrerte ikke noe direkte kontakt mellom Aubameyang og Barca-president Joan Laporte på søndag, men begge parter er åpne for at en gjenforening kan bli aktuell. 13 scoringer på 24 kamper i Barca-drakten gir gaboneseren en sterk søknad så lenge.

Og overgangssum?

Pierre-Emerick Aubameyang har kontrakt med Chelsea ut neste sesong, men som blant annet Sport hevder, planlegger Chelsea å terminere kontrakten til sommeren. Skjer det, får ikke bare spissen med seg en hyggelig sluttpakke, han fyker da som free agent rett tilbake til Barcelona.

LES OGSÅ: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney

Genialt, Egon.