Lindstrøm ser mot balløya. (foto: eintracht, twitter)

Han er blinket ut som en glimrende makker til Martin Ødegaard, men har ikke vist noe hastverk med å forlate Bundesliga. Ifølge Sport Bild har dette endret seg.

Jesper Lindstrøm har flere klubber som følger utviklingen hans i Eintracht Frankfurt denne sesongen. Liverpool, Dortmund og AC Milan er alle linket til 23-åringen, men ifølge tyske Sport1 er Arsenal i pole position. Dansken skal tidligere ha uttalt at bare Premier League er større enn Bundesliga, hvis han først skal skifte liga må neste steg være opp.

LES: The Times: Har på plass treneren som tar over etter Conte

Den danske landslagsspilleren har et stor register å spille på, dyktig til å finne åpninger og medspillere, lett i steget og sikker foran mål, og som alle rundt ham i Eintracht Frankfurt sier «En lagspiller som gjør alle bedre».

Lindstrøm er for tiden ute med en ankelskade, men har vært på banen solide 31 kamper så langt i sesongen med 9 scoringer og 4 assists.

Ifølge Sport Bild har 23-åringen signalisert han ønsker exit til sommeren. Eintracht Frankfurt kan gå glipp av spill ute i Europa neste sesong, dette er tydeligvis rett timing for den offensive midtbanespilleren å ta neste steg.

LES OGSÅ: Sender Forest-spiller til Wayne Rooney

Dansken er tilgjengelig for rundt 30 millioner euro, pila peker nå mot Arsenal og London.