Edu Gaspar og Arteta tenker hardt på neste steg.

Når du ser på toppscorer-lista i Ligue 1, står ikke overraskende Kylian Mbappé på topp. Det som er en gedigen overraskelse, er spilleren som så langt har hamret inn 15 liga-scoringer, bare tre færre enn verdensstjernen hos PSG. Arsenal sendte Folarin Balogun på en fotballens dannelsesreise til Reims denne sesongen, 21-åringens utvikling har så til de grader tatt fart.

Den engelske U21-landslagsspilleren har vært en av de vasseste i fransk fotball, der Reims har lagt bak seg 19 kamper på rad uten tap, mye takket være en Arsenal-fersking på utleie.

LES: Gigantisk tabbe å sparke Vieira

ikke overraskende har beilere begynt å posisjonere seg for å overbevise den unge spilleren om å velge bort Emirates.

De kan spare seg for bryet. Ifølge Footballtransfers har direktør Edu og Arteta allerede bestemt seg for å stenge døra til alle bud på Balogun i sommer, enten skal 21-åringen fortsette leieoppholdet hos Reims eller bli del av førstelagstroppen til Arsenal.

William Saliba var i en tilsvarende situasjon som Balogun, der franskmannen ble holdt utenfor førstelaget på Emirates, fikk sitt gjennombrudd på utleie til Marseille – og ble overbevist av Arteta til å returnere til Arsenal for nytt forsøk. Så langt i sesong har Saliba vært på banen i 33 av Arsenals kamper.

AC Milan og Inter Milan er linket til Balogun, Reims har signalisert de ønsker seg 21-åringen på permanent overgang. Arsenal har sagt no thanks, Balogun skal tilbake og bruke det han har lært i Ligue 1 til å score Arsenal til titler.

LES OGSÅ: Helt vilt: Mer enn 1,5 millioner mennesker i billettkø