Messi i VM

Fra å være en fotballelskende nasjon, har det nå tatt helt av etter at Lionel Messi og gjengen hentet hjem VM-trofeet (for argentinere er det hjem). Når det gjøres klart for landskamp mellom Argentina og Panama, 23. mars i Buenes Aires, skal «alle» inn på stadion for å hylle sine helter.

Galopperende energi -og matvarepriser er underordnet når det kommer til muligheten å se det argentinske landslaget live første gang etter VM-finalen mot Frankrike. Billettprisene ligger på mellom 59 og 241 dollars, ifølge ESPN har ikke dette stanset 1,55 millioner mennesker fra å stille seg i online kø for å få tilgang til å kjøpe billett til landskampen. 1,55 millioner mennesker…

LES: Blytung trekning for de engelske lagene

Det er ikke bare supporterne som kjemper om tilgang til stadionet med kapasitet på 83 000 tilskuere. Ifølge presidenten for det argentinske fotballforbundet opplever de den største mediaoppmerksomheten i historien med over 131 000 forespørsler om presse-akkreditering til kampen.

-Vi skulle gjerne ta imot alle, men vi trenger to stadioner bare for journalistene. The madness for Argentina is absolute, skriver forbundspresidenten på twitter.

LES OGSÅ: Southgate henter inn tidligere Premier League-stjerne som assistent

Det hører også med til historien at dette dreier seg om en vennskapskamp.