Blikket til en på-vei-til-å-bli-verdensmester.

Robert Lewandowski har fått en gnistrende god start hos klubben «til Lionel Messi» med 18 scoringer på 19 kamper, men å ta over tronen i Europa i 2022/23-sesongen, det har den tidligere Bundesliga-stjerna gitt opp. Det har argentineren sørget for, uansett hvordan resten av sesongen forløper.

-Leo er på toppen av verden. Han har vunnet alt som betyr noe for ham, begynner Lewandowski til Mundo Deportivo. Den polske landslagsspilleren har også vunnet det som betyr noe for ham, for han har innsett at passet hans har satt sine begrensinger i de store nasjonale mesterskapene.

LES: Pogba sto i veien for overgang til Manchester United

Neste Ballon d’Or kåring baserer seg på prestasjonene i sesongen og ikke kalenderåret. Karim Benzema tok prisen for 2022, men Lewandowski mener det allerede er avgjort for 2022/23.

-Det er bare et VM i år som avgjør hvem som vinner prisen neste sesong, sier Lewandowski.

Messi var den største i Qatar og dro hjem med det etterlengtede VM-trofeet. Skal vi tro Lewandowski, er det bare å forberede seg på argentineres 8. Ballon d’Or-trofé.

LES OGSÅ: Luis Suarez gjenforenes med Liverpool-legende!

Som Lewandowski så elegant formulerte det: «Leo er på toppen av verden.» Få blir overrasket hvis Barca-stjerna får rett.