Han til høyre skal ha problemer med å innrømme feil.

Fredag kveld, bare minutter etter det ble klart at Juventus ville ryke ut av Champions League kontaktet i følge Sportitalia den arbeidsledige suksessmanageren Mauricio Pochettino med tanke på å overta for kjederøkende Maurizio Sarri.

Vi i Sporten har lagt merke til at også Viasport ekspert Jan Åge Fjørtoft tror den neste sjefen hos den gamle dame blir den argentinske manageren.

Les: Robinho ferdig hos de tyrkiske mestrene

«Pochettino er trolig på vei til Torino allerede. Jeg vil si dette er en perfekt jobb for ham. En smart nok leder til å styre stjernene. Smart nok toil å vite hva som må til for å vinne titler. I Juve kommer han til å vinne»

Sist gang Juventus vant Champions League var tilbake i 1996, alle managere som er ansatt siden da har fått beskjed om at det eneste som gjelder er å vinne igjen.

Klubben er en av Italias eldste og har 36 Serie A-titler, som er rekord. De vant i år også, det ble den niende i rekken. Sarri har bare trent Juventus i én full sesong. Han ble hentet fra Chelsea i England i fjor sommer.

Mauricio Pochettino ledet Tottenham til finale mot Liverpool, noe som var London-lagets første finale noen sinne. Etter en treg start i høst ble han byttet ut med Jose Mourinho.

De siste dagene har det gått rykter om samtaler mellom styreleder i Tottenham Daniel Levy og Mauricio Pochettino om en retur til klubben, men slik det ser ut nå kommer ikke det til å skje.

Andre aktuelle kandidater til managerjobben i Juventus ifølge Sky Sports Italia er Atlético Madrid manager Diego Simeone og «selveste» Zidedine Zidane i Real Madrid.

Les: Maurizio Sarri har fått sparken