Satse alt på en fotballhest? (foto: united, twitter)

Manchester United trenger og ønsker Jadon Sancho, 20-åringen har begynt å visualisere at han går ut på Old Trafford. Alt klappet og klar, skulle man tro. Hadde bare Dortmund vært antydning til desperate.

Det blir litt som med Bruno Fernandes-forhandlingene, bare i en mye større målestokk. Sporting Lisboa trengte ikke å selge sin største stjerne, mens United måtte ha inn en spiller som Fernandes for å hindre at sesongen ikke skulle gå helt i dass. United fikk overtalt Sporting, og Fernandes viste seg å være redningen. Likevel lo Sporting-direktøren hele veien til banken etter at overgangen ble bekreftet, og kunne smilende fortelle at United hadde betalt altfor mye for midtbanespilleren.

Les: United-skuffelsen sendte Lyon til kvartfinalen

Nå er det en tilsvarende prosess med Jadon Sancho. United har satt så mye ressurser inn på å hente Englands største angrepstalent, mens Dortmund er kjempefornøyd med 20-åringens prestasjoner i den gule drakten og har null hastverk med å slippe Sancho.

Så hva skjer?

Ifølge Bild har Dortmund nå gitt et ultimatum til United. Slutt å sutre, by 1,3 milliarder kroner som forventet, eller kryp tilbake til Manchester-hullet. Den tyske avisen hevder Dortmund har satt mandag, 10. august som «Deadline Day» for Sancho.

Enten er Michael Zorc og gjengen briljante pokerspillere, eller så kommer ikke United utenom et dramatisk innhogg i overgangsbudsjettet.

Vi teller ned mot mandag.

Les: Bielsa får konkurranse fra Hasenhüttl – Southampton klar med bud