Moses Mawa: Bilde HamKam

HamKam har jobbet seg ut av krisen til tross for at de tapte siste Eliteseriekamp borte mot Lillestrøm. – Tre seiere på rad før 3 – 1 tapet på Åråsen på søndag løftet klubben opp fra nedykk til en 16.plass tre poeng over Sandefjord på kvalikkplasen.

Moses Mawa selges til HamKam etter to år i Kristiansund for en million.

Les: Dropper lønn nær det Ronaldo tjener for å sikre overgang til Manchester United

«Vi vil takke Moses for jobben han har gjort i KBK. Han har jobbet iherdig for å komme tilbake etter en kjedelig skade, og vi håper han viser seg fram i Eliteserien for HamKam» sier Kristiansunds sportslig leder Eirik Hoseth til klubbens sider.

Mawa, som fyller 27 år fredag, gjorde i 2021 overgang fra Strømsgodset til Kristiansund, hvor han har notert seg med åtte mål og to målgivende på 34 kamper.

Spissen som tidligere spilt for klubber som KFUM Oslo, Bærum, Lyn, Holmlia og Oppsal sier til HamKam sine sider han føler seg fantastisk: «Kroppen føles fantastisk»

Egentlig liker jeg bedre å snakke med beina, smiler Moses og varsler følgende til alle som er glad i Kamma:

  • Jeg en en rask spiss som truer bakrommet, kan skape sjanser ut av ingenting på egenhånd og er en naturlig målscorer, sier spilleren som kommer til å spille med draktnummer 10 på ryggen.