Sofyan Amrabat har satt seg på flyet.

Sofyan Amrabat har avvist en svært lukratiiv overgang til Saudi-Arabia for å presse gjennom en overgang fra Fiorentina til Manchester United ettersom de to klubbene går mot en avtale. – Vel vitende ingen i Europa er villige til å betale det oljesjeikene i ørkenlandet har lagt på bordet.

26-åringen har blitt Manchester United manger Erik ten Hags prioriterte mål på midtbanen, United er forventet til å sette ting i gir for en Amrabat overgang så snart 85 millioner euro avtalen for for Rasmus Højlund er fullført.

Amrabat har vært spennende for en hel verdens av sportsdirektører etter han spilte hovedrollen for Marokko i verdensmesterskapet i 2022.

Les på Radiosporten: Birmingham har fått ikonet Tom Brady med på laget

Saudi-laget Al-Ahli har blitt det siste laget som har forsøkt å lokke han over med milliard-lønn, men Sofyan Amrabat ønsker å spille faktisk fotball på høyt nivå og gjenforenes med Ten Hag som var hans sjef i FC Twente.

Personlige vilkår er allerede avtalt med Amrabat. Manchester United som må balansere sine bøker vil selge Fred og Donny van de Beek for å finansiere overgangen fra Fiorentina. Serie A klubben antas å kreve rundt 25 millioner euro for sin stjerne midtbanespiller.

West Ham har også lagt inn et bud, men spilleren foretrekker å flytte til Old Trafford til tross for sannsynligheten for at han vil være havne bak Casemiro i prioriteringsrekkefølgen. .

United håper at salgene går fort at at klubben har penger til å signere Amrabat og fullføre en avtale før sesongens første kamp mot Wolves 14. august.

Les: Sunderland har signert «beryktet» Manchester United-spiller