Monsterlønn er ikke lenger en selvfølge hos Man United. (foto: united, twitter)

Med CR7 kan man de siste sesongene ikke lenger vite. Så lenge overgangsvinduet er åpent er sannsynligheten til stede for at 37-åringens agent har funnet en dør inn til bedre betingelser, større sjanse til titler, en Champions League-billett, eller ganske enkelt mer spilletid. Nå er vinduet smekket igjen for Ronaldo som er låst til United-kontrakt frem til neste overgangsvindu i januar. Manchester United var heller ikke sikre på utfallet før Deadline Day og hadde backup-planen klar.

Agent Jorge Mendes tok sin private jet på kryss og tvers i Europa for å åpne døra for agenten sin til en Champions League-klubb, men mislyktes. Erik ten Hag skal ifølge Footballtransfers gitt Ronaldo klarsignal til å forlate klubben hvis han ønsket det, men en Chelsea-overgang strandet, Atletico Madrid og Sporting Lisboa var ikke i nærheten av å kunne bære overgangen, mens Napoli hevdet interessen deres aldri var konkret.

LES: Har bestemt seg for å fortsette å pese Manchester United

Ikke rart Man United hadde plan ble klar helt inn i Deadline Day. Ifølge Footballtransfers var Espanyol-stjerna Raul de Tomas blinket ut for å demme opp for Ronaldos forventede scroringer hvis 37-åringen forlot klubben. De Tomas er den tidligere akademispilleren fra Real Madrid som forrige sesong hamret inn 17 La Liga-mål på 34 kamper for Espanyol.

Det som gjorde en rask overgang til Old Trafford mer sannsynlig, var at spilleren, ifølge Football-Insider, hadde kranglet med trener Martinez og fått klarsignal til å forlate klubben. I de tre første La Liga-kampene ble de Tomas holdt utenfor kamptroppen.

Forwarden var tent på overgang til United, men da forhandlinger kom i gang på Deadline Day, valgte Espanyol ifølge Footballtransfers å utnytte Uniteds tidsnød og drev opp prisen, sikkert motivert av prosessen rundt Antony-overgangen fra Ajax.

LES: New York Times har snust seg frem til hva PSG måtte ut med

Ronaldo ble, de Tomas ble for dyr og Erik ten Hag har plassert Marcus Rashford tilbake som senterforward med 3 scoringer og 2 assists på de første seks Premier League-kampene.

Da får vi se hva som skjer i januar.