Gutten med utkjøpsklausulene.

Da Kevin de Bruyne dundret inn fire scoringer på seksti minutter mot Wolverhampton skrev vi at dette var en hilsen til Erling Haaland: Her skal det kjempes om å få æren av å score for City-laget. Etter å ha hørt Pep Guardiola fortelle om planen sin for Haaland, da skjønte vi at det kommer til å være én hovedperson på topp.

«City-spillet skal tilpasses Haaland for å utnytte potensialet hans». Dette betyr at Haaland skal fortsette med å gjøre det han kan best, full fart mot motstandernes mål og bli matet med assists av medspillerne. På lørdag ble det klart at Haaland ikke bare har en haug med stjernespillere bak seg, men den aller beste i verdens tøffeste liga.

Les: Ancelotti hentet spilleren til Real Madrid i 2013, nå er det samme manager som sender 30-åringen ut av klubben

Fullt fortjent ble Kevin de Bruyne kåret til årets spiller i Premier League 2021/22, for andre gang i karrieren. Belgieren står med 15 scoringer og 7 assists på 29 PL-kamper. Vi gleder oss noe så vanvittig til å se Erling Haaland herje sammen med de Bruyne i verdens tøffeste liga og Champions League.

Du trenger ikke engang å like Manchester City for å skjønne at dette kan bli en dynamittduo. Vi er klare for 2022/23-sesongen!

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn