Haaland er nå den mest verdifulle spilleren i verden! (foto: city, twitter)

Erling Braut Haaland scoret tre mål i andre kamp på rad da Manchester Citys nysignering ydmyket Nottingham Forest med noen hensynsløse avslutninger i går kveld. Det skjedde bare dager etter hans forrige hat-tricket mot Crystal Palace i helgen.

SISTE: PSG tilbyr superstjerne til Premier League-klubb

Dermed brøt Haaland en Premier League-rekord ved å sette inn sitt niende mål på sine fem første kamper. Ingen andre spillere har scoret så mange på så få kamper. Den tidligere rekorden holdt av Mick Quinn og det tidligere City-ikonet Sergio Aguero som begge klarte åtte på sine fem første kamper, ifølge Opta Joe.

Opta skriver også at Haaland er den raskeste til å score to hat-trick i Premier League. Forrige rekordholder var Demba Ba, som trengte 21 kamper på for å gjøre det samme.

LES: The Times: Premier League setter på bremsen

Ikke nok med det. Nordmannen har også tatt over Harry Kanes rekord om å score flest mål i august i Premier Leagues historie. Kane hadde åtte mål.

Salah, Son, Kane og Jesus må steppe opp gamet ellers virker toppscorer-tittelen å være avgjort allerede i august… Mitrovic ligger på andre plass på toppscorer-listen med fem mål.