Polka, polka. (foto: atletico, twitter)

Selv om Griezmann har vært en av de store stjernene hos Atletico Madrid i mange år, har den snodige overgangen til Barcelona i 2019 skapt utfordringer for franskmannnen. Denne sesongen har han stort sett blitt satt inn den siste halvtimen av kampene, takket være en klausul i kontrakten med Barcelona. Den katalonske klubben truet med å sette hele apparatet av advokater for å få Atletico til å gi Griezmann nok spilletid til å utløse kjøpsplikten på 40 millioner euro.

På mandag klarte de to La Liga-gigantene likevel å bli enige. Griezmann blir værende hos Atletico på permanent overgang for 20 millioner euro.

LES: De Gea: «Selvfølgelig ønsker jeg å bli her i flere år»

Dermed får Atletico tilbake spilleren de solgte til Barcelona for 120 millioner euro i 2019 med en rabatt på rundt milliarden. Barcelona slipper å bære Griezmanns lønn, mens franskmannen nå endelig kan slippes inn på banen av Diego Simeone for å gjøre nytte for seg og bli klar til VM-sluttspillet.

Dermed er overgangshistorien til Griezmann endelig over, for Barcelona blir dette nok en uforståelig overgang som har endte i et gedigent tapsprosjekt.

LES OGSÅ: Roy Keane favoritt etter å ha vært uten managerjobb i 11 år