Numero Uno. (foto: united, twitter)

Det er delte meninger i United-leiren om hvilken betydning David de Gea har hatt for klubben de siste sesongene. Dean Henderson ble hentet tilbake til Old Trafford i 2020 etter perioden som supervikar hos Sheffield United. Nå er Uniteds tidligere kronprins både skuffet over klubben sin – og igjen på utleie, denne gangen hos Nottigham Forest. Det har vært mange rykter de siste månedene rundt hvem som skal erstatte de Gea som number one, men vi kan ikke lenger avskrive at spanjolen selv tar denne plassen også neste sesong.

Mange har tatt det for gitt at keeperen med snart 500 kamper (mangler to) i United-drakta går ut som free agent i sommer ved kontraktsutløp, men nå viser det seg at 31-åringen selv kjemper for forlengelse.

LES: Vil gjøre Antonio Conte til den best betalte i Premier League

De Gea var ikke spesielt snakkesalig etter forrige runde da han hentet ut seks baller av nettmaskene, sendt dit av jyplingene Haaland og Foden. Etter den sterke 1-2 seieren mot Everton på søndag var det lettere å se fremover, da slapp spanjolen noen signaler om hva han jobber for frem mot sommeren.

-Det er en ære å være her, det er et privilegium… Selvfølgelig ønsker jeg å bli her i mange flere år, så la oss se hva som skjer i fremtiden. Jeg er virkelig, virkelig fornøyd her, sier de Gea til BT Sport.

LES: Kontraktsamtalene med Chelsea går tregt

Er det bare oss, eller virker Uniteds nr. 1 rimelig sikker på at det blir forlengelse?