Thomas Frank og Graham Potter

Det er liten tvil om at manager Graham Potter vil være en stabiliserende faktor for Chelsea, selv om det ikke enda har begynt å vise seg i poengsankingen. Chelsea har lovet å benytte det som trengs for å oppnå suksess.

Nå har Graham Potter begynt arbeidet med å forme sitt eget lag. Nå kommer informasjon som sier at den tidligere Östersunds FK og Brighton manageren har identifisert to overgangsmål som han ønsker å signere allerede i januar.

Milliardene sitter løst!

Calciomercato melder at Chelsea ønsker å signere Rafael Leão. 23-åringen har vært en nøkkelspiller i AC Milan de siste årene og Milano-klubben skal etter sigende kreve over en milliard kroner. Leãos kontrakt løper til 2024 og partene er ennå ikke blitt enige om en forlengelse.

Les: Klopp blir etter alle solemerker suspendert

Potters andre mål i januar er Leandro Trossard, en spiller Chelsea-manageren kjenner godt fra tiden i Brighton. 27-åringen har fortsatt å imponere etter trenerskiftet og Atlético Madrid og Newcastle skal også være på jakt etter belgieren.

I følge tidligere informasjon vil Graham Potter, sammen med eier Todd Boehly, ha en stor rolle i å bygge «fremtidens Chelsea».

Les: Landslagskeeperen tenkt til å overta etter David de Gea ble i dag mye dyrere