Gonzalo Higauin

Juventus rydder grundig etter de røk ut av Champions League, til og med deres største stjerne Cristiano Ronaldo har de ringt rundt for å selge. – Klubbens nye manager Andrea Pirlo skal få mest mulig handlingsrom til å skape et lag som kan vinne ute i Europa og ikke bare hjemme i Italia.

Gonzalo Higuain og Sami Khedira har begge fått beskjed om at de kan forlate Juventus i sommer. – De var begge sentrale på førstelaget, men ikke lenger.

Les: Bekreftet: Dansk milliardær tar sats for oppkjøp av kriserammet engelsk fotballklubb

Gonzalo Higuain har de to siste sesongene vært på utlån, først hos AC Milan og deretter hos Chelsea. – Han har i lengre tid vært klar over at hans fremtid ikke lenger er i Torino. – Den 32 år gamle angrepsspilleren har alltid drømt om USA, nå kan det bli en realitet, LA Galaxy er ivrig etter å få på plass en avtale med argentineren.

Sami Khedira ble for tre år siden hentet til Juventus fra Real Madrid, den 33 år gamle midtbanespilleren er ønsket tilbake i sin ungdomsklubb Stuttgart. – De kom nest først i 2.Bundesliga sist sesong og er tilbake i Bundesliga. Det gir de resurser til å ha en av Khedira sitt kaliber på laget.

Les på Popidol: Dragkampen mellom Fortnite og App Store fortsetter