Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Det jobbes knallhardt med å hente Frenkie de Jong til Old Trafford. Erik ten Hag har ikke overraskende pekt på noen av sine tidligere Ajax-spillere som egnet for å få fart på prosjektet hos United. Nå jobbes det tilsvarende hardt for å hente en brasilianer.

Goal.com can confirm. Det engelske mediet pleier å ha høy treffsikkerhet når de benytter seg av ordlyden can confirm. Denne gangen gjelder det en 22-åring hos Ajax.

LES: Der er Luis Campos på plass og da er Zinedine Zidane rett bak

Sammen med all verdens United-supportere er vi spente på Erik ten Hags første signering. Forsterkningen som sender signaler om veien som stakes ut før neste sesong. Goal hevder den første signeringen kan bli Antony.

Den brasilianske vingen har levert solid hos Ajax gjennom de siste to årene, ifølge Goal er Manchester United nær enighet om overgang. Antony ble hentet fra Sao Paulo i 2020, og var med i U23-troppen som gikk hele veien til OL-gull i 2021. Den braslianske landslagstrener Tite hentet Ajax-spilleren inn til landslagstjeneste for de store gutta i oktober 2021, siden den gang har det blitt 9 kamper og 2 scoringer i den gule sambadrakta.

LES: Ed Sheeran har ikke gitt opp Premier League-drømmen

Hos Ajax har Antony spilt en nøkkelrolle for ten Hag med 12 scoringer på 33 kamper forrige sesong, totalt 22 mål og 20 assists på 79 kamper i Ajax-drakta.

Ifølge Goal er Antonys representanter i Europa for å følge prosessen helt inn, i det som skal bli overgang til rundt 60 millioner euro.

LES: Der endte diskusjonen om Ronaldos prestasjoner i United-drakta

Man Utd-supporterne kan begynne å glede seg.