Se så smart han er!

Den 57 år gamle portugisiske fotballederen Luis Campos er genierklært, ikke bare fordi han har et svært intellektuelt ytre med grått hår, briller og en tendens til å ta seg på haken når han tenker, men også fordi det han har fått til som spordirektør i Monaco og Lille. Paris Saint-Germain fikk føle på kroppen hvor dyktig han er da de forhandlet en overgang for Kylian Mbappe i 2018.

Eierne fra Qatar måtte åpne et helt nytt gassfelt for å kunne betale!.

I jobbintervjuet lovet Luis Campos PSG at bare han fikk nok å rutte med skulle han hente inn Frankrikes største fotballstjerne og gudbenådet manager Zinedine Zidane.

LES: Frankrikes president ba Mbappé droppe Real Madrid

PSG bekrefter på sine hjemmesider at Luis Campos er ansatt som ny rådgiver i klubben. – Campos vil å ta over rollen til Leonardo, som er en signatur unna å avsluttes som klubbens sportsdirektør. «Jeg er virkelig stolt å få bli en del av dette prosjektet»

Neste steg for PSG blir trolig å bytte manager, med Mauricio Pochettino som skal være så godt som ferdig.

49 år gamle Zidane har vært arbeidsledig siden han sluttet i Real Madrid for ett år siden.

SISTE: Tottenham vil ha Rashford

Pochettino har egentlig kontrakt ut 2023. Argentineren ble med i januar 2021 og vant cuptittelen i sin første sesong og Ligue 1 forrige sesong, men klubbens store mål om å vinne Champions League er ikke innfridd.

Zidane har klart bevist at han var kapabel i Real Madrid med tre Champions League-triumfer på rad fra 2016 til 2018.

Zidane har blitt tilbudt en årslønn på 250 millioner kroner i PSG.