Er fler av oss som savner Balotelli da han bar landslagsdress.

Det er faktisk en stund siden vi har skrevet om vår favoritt-entertainer Mario Balotelli, så vi grep muligheten med begge tommeltotter da sjefen hans skryter av modenheten til Super-Maria.

Balotelli hadde et underholdende år (for oss) hos Liverpool, en gjesteopptreden hos Milan, tre år i Ligue 1 og valgte denne sommeren den desidert mest kaotiske klubben i Italia da han bestemte seg for å vende tilbake til hjemlandet.

Les: Fransk verdensmester skyves ut i fotballkulda

Brescia henger i fingertuppene på kanten av stupet av Serie A, og har valgt den velkjente strategien om å gi all skyld til manageren. Dette har resultert i følgende: Gitt manager nr. 1 sparken etter noen måneder, ansatt manager nr. 2, sparket ham før jul, hentet tilbake manager nr. 1, gitt ham sparken.

Nå er det altså den tredje manageren (på fire forsøk) som uttaler seg om Balotelli etter noen smågrumsete episoder.

-Mario har en glimrende innflytelse på laget. Han er moden og vet hva vi spiller om. Da jeg ankom, fortalte jeg straks spillerne om at jeg har ingen intensjoner om å kontrollere hva de gjør ute på banen. Alle må selv ta ansvaret, sier Diego Lopez ifølge Football-italia.

Da er motstanderne herved advart neste gang de skal opp mot anarkistene hos Brescia.

For Super-Mario må dette være selve drømmetilværelsen.

Og ja, vi glemte nesten å nevne det: Balotelli har gjort det helt godkjent så langt med 5 scoringer på 16 Serie A-kamper.

Kjør på!

Les: Liverpool-direktør: Coutinho sto i veien for suksessen