Paul Pogba

Avskjeden som den franske superstjernen Paul Pogba fikk da han forlot Old Trafford kan ikke sammenlignes med det han opplever i Torino. Juventus har for andre gang hentet Pogba fra Manchester United på en gratis overgang.

«Jeg gleder meg til å ha på Juventus-drakta igjen» sier Pogba i en video du ser under.

Juventus har også lagt ut flere andre klipp av at Pogba går ut av et privatfly i Torino og blir hyllet av frammøtte supportere.

Les: Wayne Rooney hadde tenkt å ta en lang ferie, men..

Pogbas kontrakt i Manchester United gikk ut etter sist sesong. I juni ble det klart at den ikke kom til å bli forlenget.

Etter å ha tilbrakt flere år i Uniteds ungdomsavdeling, gikk turen videre til Juventus i 2012. Franskmannen spilte i Torino-klubben fra 2012 til 2016, før han ble hentet tilbake til United som den gang verdens dyreste fotballspiller.

Pogbas forrige periode som Juventus-spiller inneholdt stor sportslig suksess. Han var med å vinne Serie A i samtlige fire sesonger og den italienske cupen to ganger (2015 og 2016).

Les: Pepe Reina, keeperen med 394 kamper for Liverpool, signerer med klubben som ga Klopp et skikkelig støkk

Angel Di Maria er også ventet å signere for Juventus innen kort tid. Argentineren ble også fotografert i OL-byen fra 2006 torsdag kveld, og klubben har lagt ut bilder at han har vært på medisinsk test.