Etter å ha slitt i Eliteserien en stund for så å oppleve å rykke ned til førstedivisjon har Glassverket IL på sitt årsmøte på tirsdag vedtatt å trekke sitt damelag. 

Årsmøte var preget av sterke motsetningen og argumentasjonen ble såpass heftig at det måtte skriftlig avstemning til. Vedtaket om å trekke sitt førstelag ble gjort med minst mulig margin. 41 stemte for å trekke laget og 40 stemte imot. Etter vedtaket ble kjent gikk den halvdelen som tapte i protest.

Det er flere forhold som spiller inn, det viktigste er selvsagt økonomi. Glassverket forsvinner ikke fra damehåndball, de har lag i andre og fjerdedivisjon og har tenkt å beholde disse og når sårene er slikket og forholdene lagt til rette for det igjen satse i toppen.

Det spørs om det noen gang kommer til å skje, en splittet klubb med dårlig økonomi høres ikke ut som en suksesshistorie.

 

Glassverket har lenge hatt en meget stram økonomi, for litt under et år siden måtte deres hovedtrener Geir Oustorp gå av den grunn. – Heldigvis har han fått en ny jobb i Larvik.

Fra en klubb i økonomisk krise til den neste

Larvik Håndballklubb er også i en eksistensiell krise, men med større fortegn enn Glassverket sin. Larvik som har dominert norsk kvinnehåndball så lenge vi kan huske trenger å hente inn mye penger veldig fort.

Geir Oustorp står i fare for å miste hovedtrenerjobben i Larvik Håndballklubb før den har begynt.

Larvik må skaffe minst tre millioner før 7 mai, planen er å skaffe finansiering gjennom å selge 300 «Larvik pakker».

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp