Må bare en liten svipptur til Asia når det gjelder som mest. (c) Bilde: Tottenham FC:

Grensen mellom Sør og Nord-Korea der den mest befestede grenser i verden. Son Heung-min er innkalt til militærtjeneste og skal vokte den 248 km lange grensen. 

Son Heung-min er en av Tottenhams beste spillere og definitivt Sør Koreas beste, han er umåtelig populær og en av landets største helter, men regler er regler i Sør-Korea, han må vinne er asiatisk mesterskap eller olympisk medalje for å slippe.

Må være kreative for å redde en av sine store stjerner

Alle mannlige sørkoreanere er ifølge loven pålagt en 21 måneders tjeneste, og den må være påbegynt innen man fyller 27 år. – Det vil med andre ord si at Tottenham er ekstremt opptatt av at Sør Korea vinner de asiatiske lekene fra 11 august til 1.september.

Son Heung-min fyller 26 år 8. juli så det betyr hvis de ikke vinner han maks kan spiller for Tottenham frem til neste sommer. Tviler på at Tottenham manager  Mauricio Pochettino hadde tenkt han måtte bekymre seg over Sør Koreansk verneplikt når fremtidsplanene skal legges.

Historien slutter ikke å være spesiell med dette, de mest opplyste vet at de asiatiske lekene er for U23 lag, Son som er 25 år har ivret for å få være med på laget som en av 3 plasser som er mulig for de litt eldre å benytte, nettopp for å ha en sjanse for å slippe militærtjenesten.

 

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp