Har vist han har teft når det gjelder talent. (foto: united, twitter)

Ta det med ro, United-supportere, det har ikke klikket helt for Erik Ten Hag. Man United trenger har ikke planer om å hente inn en 36-årig Sergio Ramos som ny kompis til Ronaldo. Dette handler om en 21-åring som hamrer inn mål, har spilt seg inn på et av verdens beste landslag og er på radaren til PSG, Bayern München og gjengen.

Goncalo Ramos. Benfica-spissen er tidligere linket til Man United, men nå ser det ut som det nærmer seg et fremstøt mot Benficas nye hitman inn mot januarvinduet. Da Darwin Nunez ble kjøpt ut av Liverpool i sommer, smatt Ramos inn som erstatter. Og hvilket gjennombrudd for den unge portugiseren!

LES: Henter inn treneren som brøt Zidanes historiske rekke

I april ble Ramos nestyngste målscorer hos Benfica i Champions League etter gruppespill. For Man United er det ekstra godt å vite at målet kom mot erkerival Liverpool.

Siden sesongstart har Ramos vært involvert i det meste foran motstandernes mål. 8 scoringer og 6 assists på 12 kamper sier sitt.

Erik ten Hag trengte en forward i sommer, men måtte prioritere andre posisjoner. Med Ronaldo på exit, Martial og Rashford så vidt tilbake fra skade, blir det ikke noen bombe hvis Man United henter en forsterkning på topp i januar.

Ifølge portugisiske JN har det kommet signaler om at Man United vil presse på for å signere Ramos når røyken fra nyttårsfyrverkeriet har lagt seg. Benfica er godt vant med å tyne ut noen ekstra millioner euros av Premier League-klubber, ifølge det portugisiske mediet ligger forventningene på fra 40 millioner pund.

Utfordringen for Man United er som vanlig at de jakter forsterkninger som de andre gigantene er villig til å strekke seg langt for å sikre. Med Ramos venter United konkurranse fra PSG, Bayern München og Newcastle.

LES OGSÅ: Arsenal og Liverpool kjemper om norsk spiss