Perisic har hverfall holdt pokalen Solskjær drømmer om. (foto: united, twitter)

United og Tottenham består selvfølgelig av så mye mer enn to managere – og selvfølgelig er det et stort nederlag for United-manageren om hans forgjenger går av med seieren på Old Trafford på onsdag. Men for Solskjær blir denne kampen bare et steg nærmere neste sommer.

For Solskjær og United har planen klar for neste sesong.

– Vi har en plan på plass, og forhåpentligvis kan vi resultater som kan sette fart på den. Noen ganger går ikke ting i det tempoet du ønsker, men det går fortsatt i riktig retning. Vi har et klart bilde av hvordan vi tror troppen vil se ut i juni eller juli, og forhåpentligvis får vi gjort mest mulig så tidlig som mulig, sier United-manageren på pressekonferansen før kampen.

Les: Vil tilby Mourino favoritt i bytte mot Eriksen

Men hva er forskjellen nå i forhold til forrige sesong da Solskjær kom inn som vikar?

– Jeg følte mot slutten av forrige sesong at laget manglet hjerte og tro på at ting kunne snu. Denne gruppen har en annen mentalitet. Det gjøres mye jobb bak kulissene for kulturen i laget. Vi trenger selvsagt resultater, det er det vi blir målt på. Alle de seks kampene vi har spilt uavgjort føler jeg vi skulle vunnet, fortsetter Solskjær.

Les på Popidol: 14 sekunder som skal gi deg lyst til å se James Bond

Som tydeligvis ikke har søvnløse netter etter mildt sagt vekslende resultater.

– Jeg har troen på disse spillerne, og at vi kan vinne alle kamper på en hvilken som helst dag, men vi må bli mer stabile. Når jeg får spillere tilbake fra skade er jeg sikker på at vi kan bevege oss oppover på tabellen, avsluttes det fra United-manageren.

Ikke noe press, Solskjær, men United har vunnet 34 av 54 kamper mot Tottenham – mot Spurs´9 seire.

Les: «Balotelli kan gå gratis i januar»

Ikke alle vil vente til sommeren for at ting kommer på stell.