Memphis Depay

I sommer forsøkte Juventus til rungende latter fra sjefene i Barcelona å hente Memphis Depay. Beskjeden var klar, manager Xavi Hernandez skulle bringe Barcelona tilbake i toppen av fotball og da trenger de en bredt sammensatt stall som kan levere gjennom et tett kampprogram. – Ute av Champions League er virkeligheten annerledes.

Den gamle dame gjør et nytt forsøk på å hente Depay, denne gangen vil det bli enklere, for det første trenger Barcelona å kutte kostander og selge spillere, for det andre blir ikke kampprogrammet like tett denne våren som planlagt og for det tredje 28 åringen sitt mer på benken enn hans skulle ønske.

Et usikkerhetsmoment er hvem som leder Juventus neste sommer, det samme skal også være tilfelle i Barcelona. – Begge lag er ute av Champions League.

Les: Klare til å snappe opp N’Golo Kanté

Sport melder at Juventus er interessert i å gjøre et nytt forsøk på å signere Depay i januar, noe 28-åringen muligens kan være åpen for gitt lite spilletid i høst.

Depay kom til Barcelona fra Lyon sommeren 2021 og har kontrakt ut sommeren 2023. Denne sesongen er han notert for ett mål på tre kamper.

Les: I forhandlinger – Ten Hag har pekt på angrepsspilleren han må ha med videre