Sikrer seg arbeidsro. (foto: united, twitter)

I kampen mot Sheriff i Europaligaen fikk CR7 spilletid og sin scoring, United-supporterne sin komfortbale seier på bortebane, Donny van de Beek 11 minutter på banen, og noe av det mest interessante: Debut fra start for en spiller Erik ten Hag skal ha mye moro med fremover.

Født i Madrid, hentet fra Atletico Madrid til United i 2020, kalt inn til det argentinske landslaget i mars (argentinsk mor), dro til med to finalescoringer i den prestisjefylte FA Youth Cup mot Nottingham Forest, vant pris for Young Player of the Year U18.

LES: Etter seieren mot Liverpool tar Jesse Marsch frem luftgitaren

På torsdag fikk vingen Alejandro Garnacho debuten i startelleveren hos Erik ten Hag mot Sheriff.

-Han har de siste ukene (på trening) gjort seg fortjent til muligheten. Jeg mener det var en god debut. Han gjorde det jeg forventet ham å gjøre, forteller Ten Hag etter Europaligakampen.

Det er tydelig at nederlenderen har en plan for 18-åringen.

-Starten på sesongen var ikke lett for ham. Jeg var ikke fornøyd med ham, men i de siste ukene har jeg vært fornøyd. En bedre innstilling, mer motstandskraft, mer besluttsomhet, sier Ten Hag.

Ifølge Manchester Evening News har United-manageren blitt så fornøyd at klubben er i forhandlinger med 18-åringen om nytt kontraktstilbud, her er det ikke mer å lure på.

LES OGSÅ: Gir Antony beskjed om å ignorere tørrpinnen Paul Scholes