Joao Felix hadde en lovende debut, helt til han ble sendt i dusjen

Frem til nyttår hadde det kommet en konstant strøm av meldinger fra Spania om Joao Felix sitt store misnøye med Diego Simeone. Følelsene skal ha vært gjensidig. Da leieavtalen med Chelsea kom i januar, var det ingen som ble overrasket. At Atletico ønske å selge sin største investering, er heller ikke overraskelse. Nå gjør La Liga-klubben grep som skal sørge for at Felix ikke returnerer til Madrid.

Atletico Madrid bestemte i 2019 at de ikke skulle stille seg bak i køen for å signere et av de største angrepstalentene på markedet. 126 millioner euro ble betalt (for fire år siden!), 2 millioner i ukelønn ble investert i de portugisiske beina.

LES: Mason Mount sender et interessant signal til Liverpool

Graham Potter har benyttet 23-åringen flittig (minus den kostbare 3-kampers karantene). Felix har fortsatt ikke vist seg frem effektivitet foran motstandernes mål (1 scoring på 8 kamper), men har vært en positiv faktor i Chelseas siste uker med gode resultater.

Ifølge The Athletic er Atletico Madrid keen på å fjerne Felix fra lønnsbudsjettet, der klubben er villig til å senke forventningene til salgspris til rundt 90 millioner euro i sommer.

Chelsea har klokelig ingen kjøpsplikt i den svindyre leieavtalen, viser det seg at Felix fortsetter å tilpasse seg Chelsea-spillet – og levere i siste del av banen – er dette en mulighet for Londonklubben. Når de har betalt 121 millioner euro for Enzo Ferndez, kan milliarden for Felix fortone seg som en god handel.

LES OGSÅ: Klar for å lede to av de seks største Premier League-klubbene