Pris og prestasjoner henger ikke helt sammen. (foto: premier league)

Tiemoue Bakayoko ble hentet av Antonio Conte fra Monaco i 2017. 40 millioner pund i overgangssum fortalte om skyhøye forventninger til hva den franske midtbanespilleren skulle levere på Stamford Bridge. Bakayoko fomlet bort muligheten, og da Conte ble skjøvet ut døra, ble franskmannen sendt på utlån til AC Milan og Monaco. Nå er spilleren desperat etter å komme seg bort fra London-klubben.

Når du ikke har levert og har en skyhøy lønnsforpliktelse hengende rundt deg, blir valgmulighetene færre (spør Sanchez, Bale og Coutinho). Bakayoko har fortsatt to år igjen av kontrakten med Chelsea, men uten et snev av håp om å spille seg inn hos Lampard som igjen er sluppet ut på overgangsmarkedet, må franskmannen foreta seg noe drastisk.

Les: Har allerede kontaktet Mauricio Pochettino

Ifølge Gazzetta dello Sport er det det 25-åringen nå gjør. Bakayoko skal ha signalisert til AC Milan at han er villig til å halvere lønnskravet på rundt 5 millioner pund i året. Når Chelsea skal være overlykkelig for å slippe den overflødige spilleren, burde dette styre mot en overgang til Serie A-klubben. Men Chelsea er lite lystne på å ta for stort tap på Contes investering, og skal ha lagt overgangslista på 19 millioner pund, noe den italienske avisen hevder AC Milan ikke er villig til å betale.

Dette sender Bakayoko ut i spagaten mellom de to klubbene, der han håper en av partene gir etter i forhandlingene. Han har hvertfall signalisert at han er villig til å kutte noen Lamborghinier fra lønnsbudsjettet.

Les: Norsk stortalent signerte proffkontrakt med tysk toppklubb