Tviler på at det blir mer. (foto: united, twitter)

11 seire, 2 uavgjort og 1 tap. Ole Gunnar Solskjær har pisket United-spillerne frem til seier. Ikke av frykt, men med forståelsen av at tempoet fra Mourinho-tiden er for tapere.

Enkelte hevder at nå kommer prisen for den ekstremt intensive fotballen United har spilt siden Solskjærs første skritt på treningsfeltet.

Nemanja Matic, Anthony Martial, Jesse Lingard, Antonio Valencia, Ander Herrera og Juan Mata er alle ute med muskelskader.

Be Lingard om å løpe – og han løper. (foto: united, twitter)

Les: Solskjær setter fotball-kniven på strupen: «Han må spille bra!»

Da Mourinho var sjef, hadde United et gjennomsnitt på 98 sprinter i løpet av en Premier League-kamp. Med Solskjær har dette økt til 109 per kamp.

Ikke i nærheten av Solskjærs intensitet. (foto: united, twitter)

Se på Popidol: Uniteds egne favoritt-scoringer av Solskjær

For Solskjær har det ikke vært noen løsning å vente til etter sesongen med å trene opp spillerne til å takle tempoøkningen i Uniteds spill, noe som kom tydelig frem før Palace-kampen på onsdag.

-Når skal du gjøre endringene? Skal du vente til før-sesongen og tro nå at noe endrer seg hvis du ber spillerne om å løpe mindre før dette, eller starter vi nå og viser dem hva som forventes av intensitet og hvordan vi skal spille? Vel, dere ser hva jeg har valgt. Vi trenger å spille som et United-lag, og hvis du ønsker å være del av Man United, da handler det om survival of the fittest, gjør det ikke?

Løp med et bankende hjerte utenpå drakta! (foto: united, twitter)

Nå har vi ikke spurt Ingebrigsten senior, men vi antar at han også digger denne mannen.

Kjør på, gutta! (foto: ingebrigtsen, twitter)

Les: De Gea kan press seg ut av Manchester United