Får ikke skylda - i første omgang.

På mandag mot Aston Villa tok Nottingham Forest endelig sitt første poeng siden 20. august. 1-1 mot Everton ble kopiert mot Villa. Spissen Emmanuel Dennis ble hentet fra Watford i august for å sikre at poengene skulle sikres med scoringer på topp, mot Villa kom endelig den første scoringen til 24-åringen. Like tålmodig har ikke Forest-ledelsen vært med gutta som hadde ansvaret for spillerkjøp i sommer.

Head of recruitment George Syrianos og sjefsspeider Andy Scott har hatt to av Premier Leagues mest hektiske jobber i sommer. Da det ble klart at Nottingham Forest endelig var tilbake i øverste divisjon etter mer enn to tiår utenfor, ble det satt i gang en helt vill shoppingrunde som endte første da den 22. nye spilleren hadde signert og 150 millioner pund var forsvunnet fra overgangskontoen.

LES: Har gitt Premier League-klubben svaret

Vi tenkte vårt da Steve Cooper skulle videreføre det herlige trøkket fra Championship-sesongen, men denne gangen med så og si en helt ny tropp med spillere som ikke kjente hverandre. Før mandagens poengdeling med Gerrard og gjengen hadde Forest tatt en kurs som styrer på god vei tilbake til Championship. 4 poeng på 8 kamper, det er ikke akkurat mye for for pengene.

Det luktet exit på Steve Cooper, men Nottingham Forest sender nå helt andre signaler. Rekrutteringssjefen og sjefsspeideren fikk på tirsdag begge sparken.

Da er syndebukkene pekt ut, Cooper ser ut til å ha skaffet seg litt mer tid for å finne ut av verdens tøffeste liga.