Sam Allardyce alltid like balansert

Manager Sam Allardyce kommer med uttalelser som havner i kategorien «famous last words» etter 5 – 0 tapet for Leeds. – Selv om vi er fullstendig enig med West Bromwich manageren at det var en elendig forestilling sett gjennom hans briller, men så møtte de et lag som faktisk har noe i Premier League å gjøre.

Sam Allardyce sier de trenger å hente inn bedre spillere i vintervinduet enn de allerede har i troppen.

Les: Her kan Sagosen og Reinkind slippe jubelen løs

West Brom var allerede i trøbbel før de tok imot Leeds hjemme tirsdag kveld. Leeds har imidlertid startet Premier League-livet langt bedre enn West Brom.

Leeds smadret West Brom 5-0, og de var allerede foran med fire ved pause.

Etter kampen sier West Brom manager Sam Allardyce at de vil gå ut og hente spillere i overgangsvinduet.

Les: «Dubbeltrubbel» Wilfried Zaha og Zlatan Ibrahimovic

  • «Det vil være vanskeligere å hente spillere på grunn av pandemien. Vi trenger spillere som er bedre enn det vi allerede har», sier Allardyce ifølge BBC og fortsetter.
  • «I kveld har vi gjort det enda vanskeligere med måten vi kollapset på. Det var to lag som nettopp har rykket opp, men hvilken stor forskjell det var mellom dem», sier Allardyce.

Med det store nederlaget har West Bromwich fortsatt bare åtte poeng etter 16 kamper i Premier League. – Bare Sheffield United gjør et dårligere.

Big Sam overtok tømmene for bare to uker siden, så han får sikkert litt tid på seg til å snu skuta, men slike uttalelser som kom etter kampen sørger han effektivt for at «fredningsperioden» blir vesentlig kortere.


West Bromwich – Leeds 0-5
Premier League
9′ 0-1 Romaine Sawyers
31′ 0-2 Ezgjan Alioski
36′ 0-3 Jack Harrison
40′ 0-4 Rodrigo
72′ 0-5 Raphinha