Jonathan David

Canadas store sønn Jonathan David har imponert stort for Gent denne sesongen med hele 23 mål. – Det har fått stor interesse fra flere engelske klubber.

Leeds som nettopp har rykket opp til Premier League var spesielt ivrige, nå skal de imidlertid blitt fortalt at de har liten eller ingen sjanse til å signere Gent-angriperen.

Les: Bekreftet: Alexander Sørloth trenger ikke å lure på hvem som er sjefen

Han har tidligere vært koblet med Manchester United og Arsenal, som hadde innledende samtaler med agent Nick Mavromaras.

HLN, meldte forrige måned at det franske laget Lille allerede har avvist et bud på 23 millioner pund pluss bonuser. Leeds skal ha møtt klubbens prisforlangende på 27 millioner pund.

Les: Liverpool har funnet en rå Robertson-backup til 85 millioner kroner

Klubben vil, men den 20 år gamle spissen vil ikke

Gent-president Ivan De Witte kommenterer situasjonen:

”Jeg kjenner Jonathan selv som en usedvanlig rettferdig og fornuftig gutt. Han har en super mentalitet og holdning».

”For noen uker siden hørte vi at han bare vil til Bundesliga, og nå ønsker han å reise til Frankrike … er ikke det virkelig bisart?

“Som om Lille ville være et så stort skritt fremover for Jonathan. Tenker man da på spillerens karrière? Kontaktene ble stoppet denne uken, men andre klubber er fortsatt interessert. Med mye bedre forslag til og med. Inkludert Leeds. ”

Det franske papiret L’Equipe er imidlertid overbevist om at David vil ende på Lille.

Ligue 1 laget solgte Victor Osimhen til Napoli for 60 millioner euro og har penger til å øke sitt bud på David, men det er ikke sikkert det er nødvendig. -Jonathan David ønsker nemlig å dra til det nordfranske laget og ikke har noen intensjon om å flytte til England og Leeds.

Den kalde skulderen fra David gir i det minste Leeds frihet til å bevege seg videre. – De hvite har vært knyttet til en mengde spillere siden de sikret opprykket.