Inter Milan har lagt bak seg den beste sesongen på 10 år og sikret en andreplass i Serie A, men både ambisjon og forventning var høyere enn det. – Antonio Conte som har vært landslagssjef for Italia og manager for både Juventus og Chelsea ønsker at lag, ledelse og fans skal spille sammen som et samstemt symfoniorkester, slik er det ikke i Inter Milan.

Så snart Europa League er ferdigspilt skal Antonio Conte ifølge Sky Italias Fabrizio Romano ha en samtale med Inter-president Steven Zhang om fremtiden. – Managerens misnøye med situasjonen ble kommunisert på en telefonsamtale tidligere i dag.

Les: Vil si ja til Manchester United

Det har kommet stadige misnøye ytringer fra Conte, noe som begynner å ligne på oppførselen vi så på slutten både i Juventus og Chelsea. Han hadde følgende å si etter Inter Milan vant 2 – 0 over Atalanta: «Vi må vokse og forbedre oss på alle områder, inkludert off-field, og en stor klubb bør beskytte spillerne mer.»

Det er mye som tyder på at hverken klubb eller manager har lyst til å fortsette samarbeidet, en ting som alltid avslører at noe er på gang er når samtaler med en erstatter startes.

Les: Pochettino kan være tilbake allerede i sommer

Blir vanskelig å bli etter disse uttalelsene

«Jeg tror ikke spillerne har blitt anerkjent, og jeg tror ikke arbeidet mitt har blitt anerkjent,»

«Vi har alle fått veldig lite beskyttelse fra klubben, absolutt null.»

Han fortsatte: «Jeg liker ikke det når folk hopper på når det går bra – de må være der i både gode og dårlige tider, og her på Inter var det ikke sånn, det beklager jeg.»