Anstrenger seg for å vise tommel opp..

Slapp helt av, den tidligere superstjerna i Premier League, nå merket av år med skader og manglende kampform er ikke på vei til Emirates. Det er likevel en melding fra den tidligere belgiske landslagsspilleren som bør få Arsenal-supportere til å glise.

Eden Hazard har vært en av nøkkelpersonene hos Belgia det siste tiåret, i perioden der Belgia har rykket opp som en av de beste fotballnasjonene på kloden. Så når 32-åringen indirekte hyller en medspiller som nå bærer Arsenal-drakt, da er det verdt å lytte.

LES: Storspill fra Sander Sagosen sender Norge til topps

-Før VM var det snakk om at Leandro Trossard skulle erstatte meg og det er fullt forståelig, begynner Hazard til RTBF.

-Han hadde en god sesong, og i den siste treningskampen mot Egypt spilte han en god kamp, mens jeg ikke spilte en god kamp. Selv jeg undrer meg over hvorfor jeg spilte når han skulle sitte på benken, kommer det fra Hazard.

I VM startet Trossard i første kamp, mens de to neste var det Hazard som tok posisjonen fra start. Hazard skjønte det allerede i Qatar at Trossard hadde vokst seg godt forbi. Etter VM-sluttspillet ga Hazard seg på landslaget, 28-åringen Trossard valgte Arsenal.

På søndag herjet Trossard mot Fulham med tre assists i første omgang, Arsenal-supporterne kan skrive under på Hazards beskrivelse av tronskiftet i det belgiske angrepet. Leandro Trossard er definitivt på vei mot noe stort.

LES: