August Mikkelsen

Økonomiavdelingen til Hammarby presser på for at klubben skal selge August Mikkelsen tilbake til norsk fotball.Expressen skriver at Bodø/Glimt har lagt inn et tredje bud den 23 år gamle angrepsspilleren.

Hammarby som kjøpte August Mikkelsen fra Tromsø for 1,5 millioner euro for litt over et år siden kan vente seg en overføring fra Norges rikeste og beste klubb på omtrent det dobbelte.

Les på F7: Ikke rart Ryan Reynolds digger walisisk fotball

Expressen skriver at Hammarby og Bodø/Glimt nå er nær ved å bli enige om en overgang for Mikkelsen og at det trolig kommer en avgjørelse i løpet av dagen.

Sportssjef Mikael Hjelmberg har tidligere bekreftet interesse for 23-åringen. «Det er åpenbart en interesse for august. Men vi har ikke blitt enige med Bodø om noe så langt. Jeg tror de vet hvor vi står. For øyeblikket har det vært interesse og vi har ikke nådd målet» sa Hjelmberg til Fotbollskanalen i begynnelsen av mars.

«Til å begynne med har vi sagt at vi ikke ønsker å selge August. Da er det som alltid en pris for alt. Men der vi er akkurat nå, er vi ikke i nærheten av det.»

Hammarby har dermed hatt som ambisjon å beholde nordmannen. – Men det siste budet fra Bodø/Glimt ble for fristende!

Les: BBC: Newcastle saksøkes

Mikkelsen har kontrakt ut 2027.