Mental feiring av Sander Berge mål

Den defensive norske midtbanespilleren Sander Berge har til og med scoret mål og levert så det holder i de to første kampene for Sheffield United denne sesongen. 24 åringen scoret 2 – 0 målet mot Millvall på lørdag.

Sheffield United som rykket ned til Championship sist sesong vil få litt større vanskeligheter med å holde på sitt dyreste kjøp gjennom tidene. – Som følge av nedrykket er utkjøpsklausulen satt ned fra 35 millioner pund til 25 millioner pund. Det skal være innafor hva Premier League klubbene Leeds og Brentford kan tenke seg å betale.

Det er viktig Sander Berge spiller på høyt nivå, flere eksperter mener det haster, noe også landslagssjef Ståle Solbakken pekte på i sommer på spørsmål fra TV2. «Jeg tror det er en god ting for han å tenke over at han ikke tilhører Championship lenger nå som han har fått fysikken og kampformen tilbake»

Les: Leeds henter inn La Liga-kjempe med Premier League erfaring

Sander Berge kom til Sheffield United for 23 millioner euro fra Genk i Belgia, nå har de regjerende seriemester Club Brugge lagt inn bud på omtrent 200 millioner kroner. – Et bud som må jekkes opp hvis vi skal tro Sheffield United-manager Paul Heckingbottom sine uttalelser til  Yorkshire Live og Yorkshire Post 

Den norske landslagsprofilen kom til England og Sheffield fra belgiske Genk, men nå kan midtbanespilleren vende tilbake til belgisk fotball. Club Brugge skal nemlig ha lagt inn et bud på Berge

Club Brugge, som er klare for Champions League har penger på bok etter de har solgt Charles de Ketelaere til AC Milan for 32 millioner euro.

LES: Da er den verdifulle Benjamin Sesko-signaturen på plass