Mannen for de gode tider. (foto: arsenal, twitter)

Det går fort på tampen av overgangsvinduet, for Arsenal er det avgjørende å ha troppen på plass som skal bruke resten av sesongen på å nekte City, United, Newcastle og de andre rivalene Premier League-tittelen. Nå er det enighet om signering med det som har vært en av Premier Leagues beste defensive midtbanespillere de siste sesongene.

Det er først den siste uka et ryktet begynte å gå i London om at Arsenal hadde vendt seg mot den Jorginho. i 2021 ble han kåret til UEFAS Player of the Year, foran Kanté, foran De Bruyne.

LES: Inter i samtaler med to Manchester United-spillere!

Nå skal han ta tuben til Arsenals treninger fremover. Ifølge The Athletic er det enighet med Chelsea, der Arsenal sender 12 millioner pund til Chelsea-kontoen, Jorginho er enig med the Gunners om de personlige betingelsene. Nå gjenstår legesjekk og signaturseremoni før 31-åringen skal løpe rett inn og kjempe med Chelseas byrival for tittelen.

Vi kan ikke annet si at dette er en genistrek av Edu og Arteta. Europamester, Champions League-tittel, Europaliga-tittel og 143 Premier League-kamper for en av balløyas beste klubber. Say no more.

LES OGSÅ: Gennaro «all in» Gattuso ble veid for lett