Gareth Bale setter pris på lange dager ute i sola uten å bli svett.

Wales store sønn Gareth Bale var mer upopulær blant Real Madrid fans enn han faktisk fortjente. – Han ble kraftig kritisert for å «ikke gidde snakke spansk» i tillegg til hans kjærlighet for golf (og Wales)

Nå kommer han med råd til engelske Jude Bellingham som har tatt fullstendig av siden kan kom den spanske hovedstaden.

Les: Tre storklubber trenger Bayern-stjerna

Jude Bellinghams utrolige start på sesongen i Real Madrid skaper overskrifter i både Spania og Storbritannia. Britiske medier har en ny spiller å følge hos de spanske gigantene, som ikke har hatt en brite der å følge siden Gareth Bale pensjonerte seg.

Nå gir waliseren selv råd til Bellingham om hvordan han kan fortsette å bli likt i Madrid. «Gjør det media vil at du skal gjøre og snakk alltid med media, sier Bale ifølge Marca og fortsetter: «Det var nok problemet mitt, for jeg ville ikke gjøre det. Jeg ville bare spille fotball og så reise hjem. Det gjorde det vanskelig for meg og gjorde at de angrep meg litt mer»

Gareth Bale var en nøkkelspiller for Real Madrid og var blant annet med på å vinne fem Champions League-titler med klubben. Likevel hadde eks-stjernen problemer med å bli likt i den spanske hovedstaden. Han tror han vet hvorfor og råder Bellingham til å ikke gjøre det samme.

– Man må snakke med pressen etter kampene og sørge for å gjøre det på spansk, hele tiden, sier Bale.

Jude Bellingham ble signert av Real Madrid fra Dortmund i fjor sommer. Den unge engelskmannen har hatt en strålende start i Spania og sto for hele 13 mål på 14 kamper.

LES: Agenten til Haaland snakker om fremtiden etter Real Madrid skiftet fokus fra Mbappe til den norske målmaskinen