Hjem Fotball Gareth Bale sørget for at suksesstreneren fikk sparken i Real Madrid
Gareth Bale sørget for at suksesstreneren fikk sparken i Real Madrid

Gareth Bale sørget for at suksesstreneren fikk sparken i Real Madrid

april 18, 2017

Et år etter Real Madrid vant Champions League fikk Carlo Ancelotti sparken i 2015. Nå letter han på sløret og forteller at det var trivelige Gareth Bale som sørget for at han måtte gå og hvorfor.  Klubbpresident Florentino Perez er kjent for å være ekstremt lydhør overfor sine utvalgte stjernespillere og skal ha endret holdning til Ancelotti etter en klage fra Gareth Bale.

Gareth Bale som har et image om å være jordnær og en tvers igjennom en trivelig kar har kommer i et litt annet lys med Carlo Ancelotti sin historie.  Den italienske treneren var meget populær blant spillerne også hos Bale.

Gareth Bale ble erstattet i en kamp mot Valencia, det likte han svært dårlig, Bale sin manager gikk til klubbpresidenten med en klage mot Ancelotti.

 

Klubbpresidenten Florentino Perez som inntil da hadde et meget godt forhold til Carlo Ancelotti ble raskt kald og distansert og ikke lenge etterpå  valgte å erstatte han med Rafael Benitez.

 

Ancelotti har hevdet at hans beslutning om å bytte ut Gareth Bale i et 2-1 tap mot Valencia i begynnelsen av 2015 førte til et sammenbrudd i forholdet til Perez.

“Konsernsjefen fortalte meg presidenten ønsket å snakke med meg,» sa han i sin bok Quiet Leadership: Å vinne hjerter, sinn og treff»

«Da jeg gikk til kontoret hans, fortalte han meg at Bale hadde klaget til ham. Jeg hadde erstattet han den 4. januar»

«Bales agent hadde klaget. Presidenten fortalte meg hva han skulle gjøre. Siden da endret forholdet med presidenten seg, og har ikke vært det samme siden.”

(c) Real Madrid

Les også: