Gareth Bale

Det er helt klart at den walisiske superstjerne har skjønt at hemmeligheten for et langt og lykkelig liv er å være flink til å slappe av. – Bilder av en svært komfortabel høyreving og lite spilletid for Los Angeles FC har fått spanske medier til å trekke paralleller til Gareth Bales tid i Real Madrid.

Marca er en av mediene som fortsatt furter og på dagens førstesiden smeller de opp spørsmålet: Er Gareth Bale uvillig til å spille for LAFC akkurat som han gjorde i Real Madrid? – vel vitende sitasjonen er en helt annen.

Les: Marca: Manchester United har banket på hos Casemiro

Los Angeles FC-nykommerne Gareth Bale og Giorgio Chiellini blir satt på sidelinjen i torsdag kvelds hjemmekamp mot DC United. – Dette er den andre kampen på rad at ingen av Los Angeles’ to nye stjerner har dukket opp på benken.

Les på F7: BBC-serien «Mortimer and Whitehouse: Gone Fishing» drar naturlig nok til Lofoten

Bale, 33, og Chiellini, 38, er begge oppført som «ute» på grunn av «load management» hva nå det enn betyr..

Gareth Bale viser med all tydelighet hvor god han er, siden debuten mot Nashville 18.juli har han ikke startet i en eneste kamp, men kommet inn i fire kamper og scoret to mål. – Så langt har han kun spilt i 96 minutter.

Kritisk spansk presse skriver at selv om den offisielle informasjonen fra LAFC sier at Bale ikke spiller fordi de forbereder den fysiske arbeidsbelastningen til waliseren godt, minner hans fravær i to kamper på rad oss ​​om da spissen heller ikke spilte i Real Madrid.

Bale vant alt med Real Madrid, men likevel hadde han mue å gå på med sine holdninger, til og med Zinedine Zidane uttalte en gang at han ikke ville ha ham på laget, men den høye lønnen og den svært dyre overgangen forhindret Bale i å dra fra kongens klubb.

I 2020 går Bale på lån til Tottenham og returnerer i 2021 til Madrid, hvor han ikke fikk mange minutter under Carlo Ancelotti.

Les: Conte fortsetter å handle fra Serie-A