En angrepstrio for historiebøkene!

Noe av det som gjorde Real Madrid fansen skikkelig forbanna var at selv om årene gikk snakket aldri Gareth Bale spansk. (I tillegg til å prioritere golf og Wales)

Gareth Bale har etter ha la fotballskoene på hylla snakket om sin karriere med The Times og kommer med noen innrømmelser som slettes ikke er det vi trodde det skulle være.

Les: Sander Berge får ny makker på midtbanen

Gareth Bale har avslørt at han lærte spansk mens han var i Real Madrid, men nektet å snakke det offentlig fordi han ikke ønsket «stort oppstyr» fra media. – Den walisiske fotballlegenden tilbrakte åtte troféfylte sesonger med Los Blancos etter å ha flyttet fra Tottenham Hotspur i 2013 i en overggang verdt 85 millioner pund. Han vant vant tre La Liga-titler, fire UEFA Champions Leagues, tre FIFA Club World Cups i klubben og Copa del Rey.

Gikk til Real Madrid for å spille med Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

«Det var grunnen til at jeg ble med [Benzema og Ronaldo], for å spille med de to og de andre bak meg med Modric, Xabi Alonso og deretter [Toni] Kroos signerte. Jeg følte det bare var en utrolig mulighet til å gå til en klubb der den hadde fantastiske spillere»

Til tross for suksessen, ble Bale jevnlig kritisert av spansk presse fra alt fra angivelig dårlige prestasjoner, til hans manglende vilje til å bli fanget opp i medievanviddet i klubben, til hans antatte manglende evne til å snakk spansk.

Les: Deila henter inn tidligere PSG-stjerne

I en kommentar til dette avslørte Bale at han faktisk kunne språket, men nektet det i frykt for å miste evnen til å leve et privatliv i Madrid.

«Du signerer som en galactico og de forventer at du skal være overalt, gjøre alt, og jeg var det motsatte. Jeg ville bare spille fotballen og så forsvinne tilbake i mørket,» forklarte 33-åringen.

«Jeg kunne snakke spansk, men jeg ville ikke det fordi jeg bare ville holde alt privat og stille og ikke ha så mye oppstyr rundt meg. Kanskje det var derfor de angrep meg fordi jeg egentlig aldri gir mye. De gjorde det nok bare» forstår meg ikke som person.»

Les på Radiosporten: Dumper Eric Bailly og Alex Telles og jekker samtidig opp prisen på Harry Maguire så han blir