Kane. (foto: spurs, twitter)

Harry Kane har ett år igjen av kontrakten med Spurs. Hadde 29-åringen bestemt seg for å fortsette, ville han for lengst signert forlengelse. Dette betyr at en exit er sannsynlig, selv om Tottenham-supportere gjør sitt beste for å fortrenge det. Nå setter londonklubben størrelsen på budet som resulterer i overgang.

Bayern München er klubben som står igjen i forhandlingene, ifølge tysk media er Kane og bundesligaklubben enige om betingelsene. Det har kommet bud på 70 millioner euro, så 80 millioner euro. Begge har blitt avslått av Daniel Levy. Spurs-bossen jobber fortsatt intenst for å overtale Kane om forlengelse, men har også innsett at Kane ikke kan «tvinges» til å bli, for andre gang siden Manchester Citys fremstøt i 2021.

LES: Sander Berge får ny makker på midtbanen

Ifølge Daily Mail-journalist Sami Mokbel har Tottenham satt 140 millioner euro som budet der overgangspapirene kan hentes frem.

Rundt 1,6 milliarder kroner for en spiller som spaserer ut som free agent om tolv måneder. For Bayern München er det totalt urealistisk å betale dette beløpet uansett hvor desperate tyskerne er etter å hente inn spiss i verdensklasse. ifølge Daily Mail-journalisten ser Bayern-ledelsen det utopiske kravet som ren forhandlingsteknikk, der det reelle beløpet ligger betraktelig lavere.

LES: OGSÅ: Manchester United selger TO for enhver pris – men Maguire blir

Uansett, hvis Harry Kane ønsker nye utfordringer etter å ha tjent klubben lojalt i 435 kamper med 289 scoringer, blir et krav på 140 millioner euro som en provokasjon.